Noul SUV Mazda CX-5 vine la Frankfurt
02.08.2011
        
Distribuie acest articol!   

Mazda va prezenta noul SUV crossover compact CX-5 in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie. CX-5 va fi primul model al noii generatii de produse Mazda ce vor ingloba gama completa a tehnologiilor inovatoare SKYACTIV si noua tema de design Kodo – Sufletul miscarii.

Mazda CX-5 evolueaza caracterul „fun to drive” reprezentativ pentru Mazda si va fi introdus progresiv pe toate pietele incepand cu prima parte a lui 2012. Dezvoltat in jurul intregii serii de tehnologii SKYACTIV – incluzand noile motoare pe benzina si diesel, transmisii manuale si automate, caroseria si sasiul noi – CX-5 ofera un raspuns precis si o experienta superioara in condus, inregistrand in acelasi timp performante remarcabile de mediu si de siguranta.

Gama europeana de motorizari va include propulsorul SKYACTIV-G 2.0, benzina si SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile in versiuni standard si de mare putere. CX-5 va fi de asemenea primul model de serie ce va ingloba noua tema de design Mazda, Kodo – Sufletul Miscarii”, prezentata in premiera pe conceptele Shinari si Minagi. Temele unice ale limbajului Kodo includ o noua parte frontala cu un design tematic indraznet si un stil dinamic care transmit un sentiment puternic de vitalitate si agilitate.

Alaturi de CX-5, la standul Mazda de la Frankfurt va fi prezentata si Mazda3 facelift. Noul model furnizeaza emisii scazute de CO2, un caracter dinamic mai sportiv si mai stabil, cu imbunatatiri la nivelul design-ului interior si exterior si niveluri superioare de calitate.

Distribuie acest articol!