Parteneriatul Arsenal - Citroen continua
21.08.2011
        
Distribuie acest articol!   

Odata cu startul unui nou sezon in Premier League, Citroen si clubul de fotbal Arsenal au anuntat prelungirea parteneriatului pentru inca trei ani. Astfel, Citroen DS4, noul Citroen C4 si Citroen DS3 devin masinile oficiale ale clubului londonez.

In afara branding-ului de pe Emirates Stadium, Citroen va dezvolta un parteneriat integrat cu clubul londonez si va promova asocierea cu Arsenal nu doar in Marea Britanie, ci si in Europa si China. Staff-ul si jucatorii echipei vor avea la dispozitie noi modele Citroen, precum DS4, noul C4 sau DS3. De asemenea, gama de vehicule utilitare va fi folosita pentru transportul echipamentului sportiv la meciurile din deplasare, dar si la actiunile caritabile organizate de club.

In ultimii trei ani, Citroen a colaborat cu Arsenal la numeroase proiecte caritabile iar banii au fost donati asociatiilor Teenage Cancer Trust si Centrepoint. In plus, Citroen, furnizorul oficial de masini al clubului de fotbal Arsenal Londra, a initiat si un program avansat de conducere defensiva, pentru a-i invata pe tinerii jucatori ai clubului cum sa conduca in siguranta pe drumurile publice.

Distribuie acest articol!