Un Lotus Evora S pentru Politia Romana
12.08.2011
        
Distribuie acest articol!   

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si Lotus Cars au prezentat modelul Lotus Evora S al Politiei Romane, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la showroom-ul Lotus din Otopeni. Automobilul este oferit gratuit pentru utilizare de catre constructorul britanic de automobile sport, in parteneriat cu Forza Rossa, pentru o perioada de 2 ani. Evora S va servi primului echipaj de elita Lotus al Politiei Rutiere din Romania, pentru supravegherea arterelor aglomerate si cu risc sporit. Automobilul va fi folosit pentru misiuni de patrulare si de interventie rapida.

Proiecte similare au avut loc deja in Marea Britanie si recent in Italia, unde Politia Militara (Carabinieri) a fost echipata cu doua automobile Evora S oferite gratuit de catre Lotus. Romania este, astfel, a treia tara din lume in care se realizeaza un parteneriat oficial intre Lotus Cars si Politie.

Evenimentul s-a derulat in consens cu Ziua fara accidente rutiere, iar in spirit de solidaritate participantii au purtat o banderola de culoare alba. Prezentarea a avut loc sub patronajul Ambasadei Marii Britanii in Romania, in cadrul programului Corporate Social Responsability 2011.

Distribuie acest articol!