Cele mai spectaculoase imagini de la IAA Frankfurt 2011
13.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cea de-a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, celebrul IAA, si-a deschis portile peentru presa, zilele acestea, urmand ca publicul larg sa aiba acces incepand de joi, 15 septembrie. Prin traditie, IAA este cel mai mare eveniment al industriei auto, atat ca suprafata de expunere, cat si ca importanta a noutatilor prezentate aici.

Evident, toti constructorii tin sa se prezinte cat mai bine la salonul anului, astfel ca noutatile sunt dintre cele mai spectaculoase. Germanii tin capul de afis la ei acasa, fie ca este vorba de “masina de 1 euro” de la Opel, de conceptele urbane de la VW si Audi sau de prototipurile i, care prefigureaza generatia de maine a modelelor electrice de la BMW.

Premierele sunt peste tot, in enormul complex expozitional de la Frankfurt, iar multe dintre noutatile expuse aici ne indica, intr-un fel sau altul, care este viitorul automobilului pe termen scurt si mediu. Hitul momentului este automobilul electric, caruia toata lumea ii acorda, mai nou, o atentie deosebita.

Frankfurt este o ocazie foarte buna pentru toti marii constructori de a-si expune ultimele creatii, inclusiv pentru producatorii exclusivisti. Astfel, IAA 2011 marcheaza importante premiere mondiale si in acest segment, ca de pilda noua generatie Porsche 911, Ferrari 458 Spider, Aston Martin Zagato sau Eterniti Hemera.

Despre majoritatea acestor noutati am avut ocazia sa relatam aici, in ultimele luni. Este suficient sa “rasfoiti” sectiunea Newsroom a website-ului nostru, pentru a trece in revista cele mai importante noutati de la IAA 2011. Prin urmare, de data aceasta va propunem sa savurati o galerie foto realizata la fata locului, cu cele mai spectaculoase imagini surprinse de noi la IAA 2011, in prima zi rezervata presei. Si promitem ca vom reveni cu noi imagini!

Distribuie acest articol!