Dacia Logan, printre "Legendele pe roti"
20.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt a fost anuntat clasamentul final al competitiei “Legende pe roti”, organizata de Automotive News Europe si MSX International. Concursul, desfasurat on-line, a inclus 14 sectiuni, fiecare acoperind cate o etapa din istoria automobilului. Clasamentul pentru fiecare perioada a fost realizat in urma voturilor a peste 100 000 de participanti, care au avut de ales intre 10 modele preselectate de un grup de specialisti in domeniul auto.

Dacia Logan s-a clasat pe locul secund in topul modelelor care au marcat primul deceniu al secolului XXI. In clasamentul pentru anii 2000-2010, Dacia Logan a fost depasita doar de Mercedes Benz SLS, in timp ce locul al treilea a fost ocupat de modelul electric Tesla Roadster.

Lansata pe piata in anul 2004, Dacia Logan a revolutionat piata auto, oferind un raport intre pret, prestatii si spatiu interior fara egal. De-a lungul anilor, modelul s-a afirmat ca un veritabil succes la export, fiind comercializat in 46 de tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, dar si in unele piete din America si zona Oceanului Indian sau Pacific. Totodata, Dacia Logan este, de opt ani consecutiv, cel mai vandut model de pe piata auto din Romania.

Distribuie acest articol!