Ford Evos, masina care iti cunoaste preferintele
04.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Coupe-ul sportiv pe care Ford il va prezenta la Frankfurt este un adevarat laborator de idei, in ceea ce priveste viitorul limbaj de design al constructorului american. Ford Evos Concept este un rasat studiu de design, un coupe sport de mici dimensiuni, cu partea frontala scurta si calandrul trapezoidal, cu anumite linii desenate “in forta” si cu  pavilion arcuit.

Evos Concept surprinde cand isi dezvaluie arhitectura: patru locuri si, mai ales, patru usi! Si nu vorbim despre orice fel de portiere, ci cu deschidere in stil “fluture”, inclusiv cele din spate.

Dar cea mai spectaculoasa noutate integrata in acest concept consta in capacitatea de adaptare a masinii la stilul de conducere al fiecarui sofer. Evos inregistreaza permanent detalii referitoare la stilul soferului si “reactioneaza” in functie de datele stocate de-a lungul timpului, adaptandu-se la preferintele celui de la volan.

Ford nu a furnizat prea multe amanunte despre motorizarea conceptului. Este vorba de un agregat clasic de 2,0 litri EcoBoost, asociat cu unul electric.

Distribuie acest articol!