Honda anticipeaza noul Civic
01.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie Honda Civic va fi lansata in curand, la IAA Frankfurt 2011. Creat exclusiv pentru piata europeana, noul hatchback va fi oferit exclusiv in varianta cu 5 usi si va concura in segmentul compact, incepand din 2012.

Designul reimprospatat al noului Civic se regaseste in zona blocurilor optice posterioare, unite pentru a functiona ca spoiler. Forma aerodinamica a spoilerului usureaza trecerea masei de aer pe langa caroserie – insa acesta este doar un exemplu al modului in care masina a fost modificata.

Aproape toate elementele caroseriei au fost redesenate, cu accent pronuntat pe calitatea condusului si a manevrabilitatii, pe emisiile de CO2 si calitatea interiorului – in acelasi timp pastrand spatiul in habitaclu si in portbagaj la un nivel de top in segment, precum si renumita flexibilitate a acestora.

Un alt model Honda de interes la Frankfurt va fi modelul Insight 2012, ce a primit acum un facelift. Standul Honda va fi completat cu modelele CR-Z, CR-V, Jazz si Accord. Honda va expune gama celor mai noi modele de motociclete si de echipamente de putere.

Viitorul in viziunea Honda va fi portretizat in cadrul salonului prin conceptele Honda EV si EV-Neo – vehiculele electrice Honda pe patru si doua roti, precum si prin vehiculul cu pile de combustie FCX Clarity si noua platforma hibrida de tip plug-in.

Distribuie acest articol!