Primul Ferrari cu tractiune integrala, oficial in Romania
21.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa Geneva, Paris, Shanghai sau Berlin, Bucurestiul a fost urmatorul oras in care s-a prezentat oficial modelul Ferrari Four (FF), in cadrul unui eveniment ce a avut loc la showroom-ul oficial din Otopeni, marti, 20 septembrie. La lansare au participat Mario Cospito, ambasadorul Republicii Italiene la Bucuresti, Ion Bazac, presedintele Forza Rossa, pilotul oficial Ferrari Giancarlo Fisichella, precum si membri din managementul Ferrari, in frunte cu Enrico Galliera, senior vicepresedinte Commercial & Marketing.

La doar trei ani de la intrarea pe piata din Romania, prin Forza Rossa, Ferrari a reusit sa devina nu numai brandul cel mai fascinant al romanilor (conform unei cercetari recente Unlock Market), dar si o referinta pe piata auto din regiune si pentru comunitatea de business. Prezentarea noului model se face in conditiile in care in Romania automobilele din segmentul SUV si 4×4 prezinta un interes ridicat din partea clientilor. FF este primul Ferrari capabil sa ofere senzatii de condus exceptionale atat pe asfalt, cat si pe macadam sau zapada.

Automobilul este cel mai puternic din segmentul sau (660 CP) si vine cu foarte multe inovatii, incepand de la sistemul de tractiune integrala pana la noile generatii de suspensii si frane carbo-ceramice. In proiectul de dezvoltare a participat si fabricantul de pneuri Michelin, ca partener strategic.

La prezentarea de la Bucuresti, Giancarlo Fisichella si-a facut aparitia la bordul noului FF, in lumina flash-urilor si a numeroaselor camere de filmat, marcand astfel intrarea oficiala pe piata din Romania a noului model.

Distribuie acest articol!