Primul joc online cu tehnologie de recunoastere a fetei
06.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Pana acum, gamerii online au folosit un controller, mouse-ul si tastatura, dar cum ar fi sa controlezi jocul cu propria fata? Aceasta idee cool si noua e disponibila chiar acum pentru prima data cu Red Bull Formula Face – porneste-ti webcam-ul, relaxeaza-ti fata si muschii gatului, inclina-ti capul, clipeste si intra in prima curba cu turboboost. Acest nou joc online e bazat pe o tehnologie de ultima ora de urmarire a expresiei faciale, o premiera mondiala, folosind un webcam normal pentru a urmari mimica naturala a gamerului. E gratis si poti incerca si tu, nu e nevoie de download, pe PC sau Mac.

Red Bull Formula Face anuleaza complet controllerul. Pana acum dexteritatea mainilor gamerului era cea care facea diferenta dintre victorie si infrangere, dar acum ai nevoie doar de webcam si de fata ta. Tehnologia de recunoastere a fetei dezvoltata pentru Red Bull Formula Face e pe cat de simpla pe atat de revolutionara: pentru a manevra masina pe circuit e nevoie doar sa inclini capul catre stanga sau dreapta. Tinta jocului, conceput intr-un stil asemanator hartiei, e sa obtii cat mai multe puncte posibil. Cand clipesti se activeaza turboboostul, de ajuns incat sa ii arati oponentului tau spatele masinii. Extra-urile stranse pot fi activate in orice moment pentru a iti oferi un avantaj decisiv: un set de aripi te avanta in frunte, roti uriase iti pulverizeaza adversarul, sau lipici si foarfece il opresc.

Bonusurile foto iti aduc o sumedenie de puncte extra si rasete garantate: incep in momentul in care treci de una din camerele ce plutesc deasupra circuitului, rasplatind gamerul care reproduce cu cea mai multa acuratete gestul aratat. Poti sa pastrezi fotografiile rezultate in propriul tau cont de Red Bull Formula Face si sa dai share prietenilor tai de pe Facebook. Scorul ultimei curse e postat de asemenea, si poti paria ca prietenii tai vor accepta provocarea si vor vrea sa aiba cel mai mare scor si sa posteze cele mai traznite poze. Gamerii care au dibacie pot chiar sa downloadeze un PDF cu propriul avatar si sa isi construiasca acasa propria masina origami pe care o pot pune pe birou.

Distribuie acest articol!