BMW M3 DTM, la Hockenheim
25.10.2011
        
Distribuie acest articol!   

BMW M3 DTM a impresionat zecile de mii de spectatori prezenti la finala sezonului din DTM, ce a avut loc la Hockenheim (Germania). La comenzile BMW M Performance Accessories M3 DTM, Dirk Werner (Germania) a parcurs doua tururi ale circuitului din Hockenheim, unul inainte de cursa DTM si unul imediat dupa incheierea acesteia, alaturi de masini ale celorlalti doi constructori, Audi si Mercedes-Benz. In fata spectatorilor prezenti in tribune si a milioanelor de telespectatori, cei trei constructori premium care vor fi implicati in sezonul 2012 au oferit o prima imagine asupra viitorului acestei competitii.

Directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, a declarat: "Acest eveniment a reprezentat ceva cu totul special pentru noi. Inca de la primele ore ale diminetii, sute de fani au inconjurat masina noastra, iar faptul ca ne-am putut prezenta masina unei asemenea audiente a fost absolut impresionant. Reactiile cu privire la modelul nostru au fost dintre cele mai pozitive. Astazi am primit un nou imbold in ceea ce priveste motivatia de a ne prezenta in forma maxima intr-o jumatate de an, atunci cand ne vom alinia la startul primei etape, pe acelasi circuit".

Dirk Werner, pilotul oficial BMW, a comentat: "Faptul ca astazi am putut face aceste tururi demonstrative a fost o experienta deosebita. Categoric, am pilotat BMW M3 DTM la cele mai recente teste – dar un circuit ca acesta este ceva cu totul special. Chiar si in cockpit, simti emotia pe care ti-o transmite publicul".

Noul design "BMW M Performance Accessories" al modelului BMW M3 DTM a fost prezentat unui public restrans la BMW Autohaus Krauth din Heidelberg (Germania), in cadrul unui eveniment special. In urma cu trei luni, la 15 iulie, prototipul BMW M3 DTM a fost dezvalui oficial la BMW Welt din Munchen (Germania). Cu incepere din 2012, BMW va lua startul in DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) cu trei echipe puternice – BMW Team Schnitzer, BMW Team RBM si BMW Team RMG. Doi dintre pilotii oficiali BMW, Andy Priaulx (Marea Britanie) si Augusto Farfus (Brazilia), au fost deja confirmati ca titulari pentru sezonul 2012.

Distribuie acest articol!