Delphi - productie la capacitate maxima, langa Iasi
07.11.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cea mai noua fabrica Delphi Automotive din Miroslava, Iasi, care a demarat productia in 2009, este acum pe deplin operationala, asigurand companiei Delphi o baza de productie in centrul Europei pentru a servi mai bine clientii sai la nivel global. Fabrica din Miroslava, care este dedicata domeniului diesel, produce componente pentru sisteme de injectie diesel de inalta precizie, in principal modele de pompe si injectoare pentru sistemele common rail pentru clienti din intreaga lume. Cel mai recent produs din gama fabricii este Combined Valve Adaptor (CVA), componenta a injectorului.

La momentul actual, Delphi a investit peste 155 de milioane de euro in proiecte de productie in cadrul fabricii si a angajat peste 2.000 de angajati din Iasi si Miroslava. Aceasta noua fabrica de 36.500 mp a fost construita dupa o investitie initiala intr-o unitate de tip “brownfield” in cladirea Tehnoton, in 2008. In 2009, Delphi a inceput extinderea capacitatii in Miroslava, zone de productie care au devenit operationale in luna septembrie a aceluiasi an.

Delphi continua sa-si dezvolte expertiza locala si viitoarea echipa de lideri a fabricii. Zonele de productie de la Miroslava au servit totodata si drept locatie de training, oferind programe personalizate de training noilor angajati. Aceste oportunitati pentru dezvoltarea carierei si pentru training pozitioneaza Delphi drept unul dintre cei mai atractivi angajatori din regiune. 

Delphi a celebrat finalizarea fabricii cu o ampla ceremonie de deschidere, oficiala pe 6 noiembrie. La eveniment a participat primul ministru al Romaniei Emil Boc, alaturi de John Fuerst, presedintele Delphi Diesel Systems.

Datorita noii sale fabrici diesel din Romania, Delphi isi consolideaza amprenta globala extinsa privind productia de sisteme diesel. La nivel mondial, grupul opereaza acum prin fabrici dedicate activitatilor privind managementul sistemelor pentru motoare diesel, fiind prezent in Franta, Spania, Marea Britanie, Romania, Ungaria, Turcia, Mexic, Brazilia, India, Singapore si Coreea.

Distribuie acest articol!