Los Angeles 2011, un salon sub auspicii bune
18.11.2011
        
Distribuie acest articol!   

La doua luni dupa Salonul de la Frankfurt, un alt mare eveniment de gen isi deschide portile, de aceasta data in SUA: Salonul de la Los Angeles. Publicul larg are ocazia sa vada, in perioada 18-27 noiembrie, o expozitie auto care pare sa fie organizata sub bune auspicii, dupa ce marii constructori americani dau semne ca si-au regasit tonusul.

La capitolul noutati sunt anuntate zeci de premiere mondiale, toate vizand in principal, fireste, piata nord-americana. Cele mai asteptate noutati sunt si cele mai spectaculoase, precum noi versiuni al unor modele Porsche, noua generatie Ford Escape / Kuga, noua gama Mustang sau FIAT 500 Abarth.

Alte noutati anuntate pentru editia de anul acesta a salonului californian sunt preponderent americane – Ford Flex si Fiesta ST, Chevrolet Spark si Camaro ZL1, Cadillac XTS. Cat despre constructorii asiatici, chiar daca sunt concentrati asupra Salonului de la Tokyo, care isi deschide portile pe 30 noiembrie, unii dintre ei, precum Honda, Nissan sau Subaru, tin sa se prezinte la cel mai inalt nivel si la Los Angeles. Astfel, Nissan vine cu noul GT-R, iar Subaru dezvaluie conceptul BRZ STI. Honda prezinta noul CR-V si mica citadina Fit EV, nimic altceva decat Jazz in varianta electrica.

In segmentul de lux, germanii puncteaza puternic, prin noul Porsche 911 si noua versiune Panamera GTS, Mercedes ML63 AMG sau noul Volkswagen CC. Oferta din segment este completata de modele exclusiviste, precum Jaguar XKR-S Cabrio sau Lamborghini Gallardo Spyder.

Distribuie acest articol!