Dubla lansare la Cluj
09.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

Autosincron, dealer oficial Land Rover in Cluj, anunta lansarea oficiala a noului Range Rover Evoque. Noul model este disponibil in doua variante de caroserie: coupe si 5 usi si doua versiuni de motorizare: 2.2 litri D (150 CP si 190 CP) si 2.0 litri (240 CP). La interior, posibilitatile de personalizare sunt multiple, acesta putand fi configurat in functie de personalitatea fiecarui client. Unic in segmentul SUV compact, Range Rover Evouqe permite clientilor sa-si aleaga un interior generos, tapitat cu cea mai fina piele, cusuta cu fir dublu, oferind o finisare de lux pe toata suprafata bordului, scaune si usi. Pentru a evita o abordare traditionala, Range Rover Evoque ofera clientilor spre alegere trei teme de design: contemporanul Pure, elegantul Prestige si sportivul Dynamic.

Range Rover Evoque este si cel mai mic, usor si eficient Range Rover produs vreodata. Masina poate fi configurata cu sofisticatul sistem Adaptive Dynamics, ce foloseste cel mai performant sistem de suspensii MagneRide, pentru a oferi un nivel superior de siguranta, agilitate si manevrabilitate pe sosea.

Pretul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 euro (fara TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 litri, eD4 ,150 CP, Pure, 5 usi, pentru o dotare standard de exceptie: 7 airbag-uri, ABS, ESP, jante de aliaj 17 inch, tapiterie piele, dublu climatronic, senzori de parcare spate, pilot automat si un display multifunctional de de 5 inch.

Tot in aceasta perioada, Autosincron lanseaza pe piata clujeana noul Jaguar XF. Acesta introduce cateva inovatii, dintre care noua motorizare de 2.2 diesel de 190 CP, cutia automata cu 8 rapoarte (in loc de 6, cum era pana acum) si sistemul stop/start sunt cele mai importante. Aceste inovatii, conjugate, aduc pentru marca Jaguar rezultate notabile, inregistrandu-se o scadere considerabila a consumului de carburant, fara a dauna insa performantelor sportive, specifice marcii.

Considerat a fi una dintre cele mai sportive limuzine din lume, modelul Jaguar XF a fost lansat in anul 2008, ajungand sa fie printre cele mai premiate masini din clasa sa, cu peste 50 de premii castigate in intreaga lume. Dintre acestea, amintim doar castigarea, patru ani consecutiv, a premiului Best Executive Car. Cu o istorie de peste 75 de ani, marca Jaguar s-a facut remarcata in industria auto prin inovatie, sportivitate si, nu in ultimul rand, prin design, modelul E-Type fiind considerat cea mai frumoasa masina din toate timpurile.

Noul Jaguar XF este disponibil in showroom-ul Autosincron, situat pe Calea Turzii nr. 150, Cluj-Napoca.

Distribuie acest articol!