Primul podium pentru Dacia Lodgy Glace
06.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

La prima sa prezenta in Trofeul Andros, Dacia Lodgy Glace a obtinut un loc pe podium, ca urmare a performantei realizate de Evens Stievenart, clasat al treilea in etapa de la Val-Thorens. In pofida conditiilor dificile provocate de absenta ghetii, Alain Prost, Nicolas Prost si Evens Stievenart au demonstrat calitatile noului vehicul de competitie. Saptamana viitoare, in etapa de la Andora, Team-ul Dacia va evolua cu gandul la victorie.

Desi iarna nu si-a facut inca simtita prezenta pe deplin in Alpi, Alain Prost, Evens Stievenart si Nicolas Prost au abordat cu incredere etapa din statiunea franceza Val-Thorens. Obiectivul lui Nicolas, debutant la acest nivel al competitiei, era acela de a se face remarcat. De partea lor, Alain si Evens au confirmat ceea ce constatasera inca din faza de pregatire: Dacia Lodgy Glace este un vehicul de competitie eficient si agil.

Aceasta prima etapa, bogata in invataminte, lasa sa se intrevada un sezon disputat, cel putin zece piloti fiind capabili sa obtina victoria in finala. Dacia Lodgy Glace si-a facut o intrare remarcata in competitie, obtinand deja un loc pe podium. Week-end-ul viitor, in etapa din Andora, intreaga echipa Dacia va incerca sa obtina un rezultat si mai bun.

Clasament general Trofeul Andros
1. Olivier Panis (Skoda Fabia) 150 p.
2. Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman) 147 p.
3. Evens Stievenart (Dacia Lodgy Glace) 144 p.

Distribuie acest articol!