Noul Audi A3, dezvaluit partial
12.01.2012
        
Distribuie acest articol!   

Audi isi expune cele mai noi sisteme multimedia in cadrul editiei de anul acesta a Consumers Electronics Show (CES), de la Las Vegas. Ocazie cu care putem vedea si cateva detalii extrem de interesante din interiorul urmatoarei generatii A3. Acest model este asteptat sa-si faca debutul oficial peste doua luni, la Salonul de la Geneva. Pana atunci, insa, curiozitatea ne este satisfacuta de imaginile de la CES 2012.

Cea mai mare schimbare este la consola centrala, dominata de display-ul de 7 inch amplasat pe bord si care furnizeaza diverse informatii legate de radio, telefon sau sistemul de navigatie. Selectarea acestor informatii se face prin intermediul noului panoul de comanda MMI (Multi Media Interface), format dintr-un selector rotativ si un touchpad.

Langa MMI se disting comanda electrica pentru frana de parcare si butonul start-stop pentru motor. Difuzoarele de aer, chiar daca si-au pastrat forma rotunda, au un nou design, mai apropiat de cel al concurentei de la Mercedes. Bineinteles, totul este realizat la un inalt nivel de calitate si cu materiale premium, asa cum ne-a obisnuit Audi.

Distribuie acest articol!