BMW la Salonul de la Geneva 2012
19.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

La editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, BMW prezinta numeroase modele de serie noi, precum si concepte de avangarda, ce deschid drumul unor forme de mobilitate. Noile modele prezentate in cadrul editiei 2012 a Salonului de la Geneva reflecta echilibrul remarcabil intre pasiunea unica pentru placerea de a conduce si eficienta remarcabila.

Un reper unic pentru designul marcii este premiera mondiala BMW Seria 6 Gran Coupe. Cel dintai model coupe cu 4 usi din istoria marcii este unul din principalele puncte de atractie in cadrul standului BMW. Eleganta sportiva a infatisarii sugereaza o experienta fascinanta a condusului definita de motoare puternice, tehnologie extraordinara a sasiului si sisteme inovatoare de asistare a conducatorului. Noul model va debuta in vara acestui an, cu un pret de pornire de 67.400 euro fara TVA, pentru versiunea 640i Gran Coupe.

Actuala gama de produse BMW M GmbH intruchipeaza talentul sportiv remarcabil intr-o forma extrem de contemporana. Salonul Auto de la Geneva 2012 reprezinta scena pe care va avea loc premiera mondiala a noului BMW M6 Coupe. Noul model devine cel mai rapid BMW de serie produs vreodata, cu o acceleratie 0-100 km/ora in numai 4,2 secunde, dar si cu un consum redus cu peste 30% comparativ cu generatia precedenta.

Valorile emblematice M poate fi regasite si la automobilele BMW M Performance, care vor fi prezentate publicului in premiera la Geneva. Modelele BMW M550d xDrive, BMW M550d xDrive Touring, BMW X5 M50d si BMW X6 M50d pun bazele unei categorii complet noi de produse, care combina o gama exclusiva de motoare si performante ridicate cu o eficienta impresionanta si cu capacitatea de utilizare cotidiana.

In plus, vizitatorii Salonului Auto de la Geneva – deschis publicului intre 8 si 18 martie – vor putea asista la o prezentare extrem de detaliata a noului BMW Seria 3 Sedan. Pentru aceasta, versiuni suplimentare de motoare vor fi disponibile pentru noua generatie a celui mai de succes model premium din lume, precum si varianta BMW ActiveHybrid 3.

Noul BMW Seria 1 va dispune de noi motoare – inclusiv BMW 116d EfficientDynamics Edition, primul model de serie al marcii pentru care nivelul emisiilor CO2 va cobori sub 100 grame per kilometru. Seria de premiere mondiale este completata de noul BMW X6, al carui profil individual este accentuat de modificarile de design si de dotarile cu echipamente inovatoare.

Noile modele vor debuta si in Romania o data cu Salonul Auto de la Geneva, de la 1 martie. Noul 116d EfficientDynamics este disponibil pentru 21.000 euro fara TVA, la fel ca versiunea standard 116d, 125i – 26.100 euro fara TVA si 125d – 28.400 euro fara TVA.

Distribuie acest articol!