Fabrica de scaune Johnson Controls, la Craiova
01.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

Conducerea Johnson Controls, lider global in domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, usi, tablouri de bord si al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor, a deschis oficial cea mai noua fabrica de asamblare de scaune pentru autovehicule, in Craiova. Fabrica just-in-time (JIT) va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-Max minivan, in regim just-in-sequence.

“Suntem onorati sa sprijinim clientul nostru Ford Motor Company in Craiova, sa aducem o crestere economica semnificativa in regiune si sa devenim un membru al comunitatii locale”, a precizat Jeff Williams, vicepresedinte si general manager la Johnson Controls Automotive Customer Group Americas. “Romania reprezinta un jucator important pentru piata auto in continua crestere din Europa de Est, considerand statisticile care preconizeaza o crestere de aproximativ 80% a pietei auto din Romania in urmatorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

Fabrica din Craiova va crea 160 de locuri de munca. La nivel national, Johnson Controls Automotive Experience angajeaza aproximativ 4.500 de persoane. Compania detine o fabrica de asamblare a componentelor de scaune si cinci fabrici de productie a componentelor de scaune. In plus, recent, aceasta a achizitionat compania romaneasca Spumotim SA, cu cele doua fabrici de spuma detinute de aceasta, in Timisoara si Poiana Lacului.

Distribuie acest articol!