Mercedes Citan, utilitara cu destinatie urbana
07.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes-Benz introduce in portofoliul sau, pentru prima data, un nou autovehicul comercial usor cu destinatie urbana. Mercedes-Benz Citan se remarca prin performanta sporita si habitaclul specific.

Termenul Citan desemneaza un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare in domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a raspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale si de service: un compartiment mare pentru incarcaturi intr-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamica, manevrabilitate, siguranta si calitate, in combinatie cu eficienta consumului de combustibil si nivelul scazut de emisii de CO2.

Citan a fost dezvoltat si testat conform acelorasi standarde ale fratilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter si Vito si se potriveste perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere. Acest lucru se reflecta nu numai in robustetea noului Citan, dar si in dinamica si siguranta de care da dovada. Ca si in cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranta este o trasatura standard, cu sistemul ESP ca parte integranta din echipamentul de baza al tuturor versiunilor. O gama variata de motoare diesel sau pe benzina economice si cu emisii scazute raspunde oricarei categorii de nevoi in ceea ce priveste dinamica in condus.

Individualitatea este o trasatura definitorie a autovehiculelor comerciale usoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil in variante furgon, pentru transport de persoane si Mixto, in mai multe versiuni de lungime si greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat in numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.

Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat in toamna lui 2012. Acesta va fi dezvaluit publicului in septembrie, in cadrul Salonului International de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

Distribuie acest articol!