Coulthard, la volanul unui Logan!
05.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

David Coulthard a participat, alaturi de alte nume din Formula 1, precum Alain Prost si Jerome D’Ambrosio, la Cursa Starurilor de la Moscova. Fostul pilot Red Bull Racing a pilotat o Dacia (Renault) Logan. Intr-o zi geroasa si cu mult vant, peste 5.000 de spectatori au venit pe Hipodromul Central din Moscova, pentru a vedea un adevarat spectacol pe zapada sustinut de mai multe celebritati din lumea motorsportului international. Aceasta a fost cea de a 23-a editie a Cursei Starurilor.

In 2012, lista invitatilor speciali a fost impresionanta. Trei piloti de Formula 1 au facut deliciul publicului: vicecampionul si fostul pilot Red Bull Racing David Coulthard, cvadruplul campion mondial de F1 Alain Prost si tanarul Belgian Jerome D’Ambrosio, care a pilotat in echipa Marussia Virgin Racing in sezonul 2011 de Formula 1. In prima etapa, spre surprinderea tuturor, Jerome, cel mai tanar si cel mai putin experimentat dintre acestia, a fost cel care a castigat. David Coulthard a ajuns la finish al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenta.

La Superfinala, David Coulthard l-a intalnit pe rusul Kirill Ladygin, de trei ori castigator al Cursei Starurilor. Experienta lui Kirill pe gheata l-a ajutat si a reusit sa-si adjudece duelul. Astfel, David Coulthard a terminat competitia pe locul secund.

Distribuie acest articol!