Totul incepe de la zero in Gran Canaria
13.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dupa abandonul din Rallye Sata Acores in Portugalia, Tempestini si Pulpea au decis sa includa in programul pe 2012 si participarea in Rally Islas Canarias El Corte Ingles. Etapa a doua din calendarul Intercontinental Rally Challenge (IRC) se va desfasura pe asfalt, iar obiectivul echipajului Napoca Rally Academy a ramas acelasi. „Anul acesta ne-am propus sa terminam pe podium in IRC Production Cup. In Portugalia am fost aproape de o clasare pe podium, dar din pacate am abandonat. Pentru a ne pastra sansele, am decis sa includem in program si etapa din Gran Canaria”, a spus Marco Tempestini, inaintea plecarii din Romania.

Inclusa in calendarul IRC in 2010, etapa din acest an a suferit cateva modificari esentiale. In afara renuntarii la specialele de noapte, traseul raliului este mai lung acum cu 50 km de proba speciala. Rally Islas Canarias El Corte Ingles are cartierul general in Las Palmas, Grand Canaria. Startul in raliu se va da vineri, 16 martie, la ora locala 7,00. In total, in program au fost incluse 15 probe speciale cu o lungime totala de 240,92 km.

„Este un raliu complet diferit de cele din acest sezon. Vom pleca de la setarile pe asfalt din Monte Carlo si cred ca dupa recunoasteri si shakedown vom alege cele mai bune solutii. Daca vom reusi sa ne intram la fel de repede in ritm ca in Azore, sunt sigur ca putem obtine un rezultat bun. Desigur, daca reusim sa si terminam aceasta etapa. Chiar daca temperaturile dintre Gran Canaria si Brasov sunt total diferite, ne folosim de aceasta etapa si pentru pregatirea primului raliu din Campionatul National”, a mai spus Marco Tempestini.

Eurosport va transmite rezumate dupa fiecare zi din Rally Islas Canarias El Corte Ingles dupa urmatorul program: sambata, 17 martie, de la ora 00,00; duminica, 18 martie, de la ora 00,30; miercuri, 21 martie, rezumatul complet.

Distribuie acest articol!