Audi protejeaza numele viitoarelor modele
23.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Conform unei publicatii auto olandeze, Audi incearca sa evite orice surpriza in privinta numelor pentru viitoarele modele, astfel ca a inregistrat ca marci proprii o serie de posibile combinatii. In prezent, modele cu numele Q6, Q8, R6, RS8 sau RS1 nu exista in gama Audi si nimeni nu poate garanta ca aceste vor si exista, in viitor. Cert este ca producatorul german si-a asigurat prorprietatea intelectuala asupra numeroaselor combinatii de cifre si litere care ar putea denumi, candva in viitor, un model Audi.

Daca parcurgem lista de nume inregistrate recent de Audi, ne putem deja imagina noi modele SUV denumite Q6 sau Q8, dar si versiunile de top S2 si S9, ale ipoteticelor A2, respectiv A9. Apropo de variante sportive, cele mai mari sanse de a deveni realitate in urmatorii ani par sa aiba denumirile inregistrate pentru „extremele” RS8 si RS1. Cat despre R6, nu poate decat sa ne duca cu gandul la o versiune mai mica si mai accesibila a spectaculosului R8.

In fine, Audi a mai depus cateva nume legate de combustibil si posibile noi tehnologii: E-Diesel, E-Gasoline si Gasoline-E. Este vorba, probabil, de viitoare motorizari hibride, ale caror denumiri sunt derivate din patronimul  e-tron.

Distribuie acest articol!