Chevrolet Trax - micul SUV soseste in 2013
15.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Chevrolet anunta includerea unui SUV de dimensiuni mici in gama de autovehicule. Modelul Chevrolet Trax va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris in septembrie 2012.

„Modelul Trax permite marcii Chevrolet sa patrunda in segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici si ofera flexibilitatea, consumul redus de carburant si manevrabilitatea solicitate de soferii din orasele din intreaga lume”, a declarat Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet Europe.

Chevrolet Trax are 5 locuri si spatiu generos pentru bagaje. Micul SUV va fi disponibil la dealerii Chevrolet din Europa incepand din primavara anului 2013, dupa lansarea modelului complet nou Chevrolet Malibu si a mult-asteptatului Cruze station wagon in 2012. Odata cu aducerea noii game Chevrolet in saloanele de prezentare din Europa, se prefigureaza noi oportunitati de crestere in anii urmatori.

Modelul Trax etaleaza puterea si performantele unui SUV intr-o forma compacta, printr-un design exterior sportiv. Aspectul contemporan reflecta designul Chevrolet consacrat la nivel international, iar interiorul modelului Trax va fi executat conform standardelor utilizate de obicei pentru autovehicule din clase superioare de pret.

Distribuie acest articol!