Primul punct de lucru in franciza Euromaster
17.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Euromaster, reteaua specializata la nivel european in distributia si intretinerea anvelopelor, a deschis primul sau punct de lucru din tara in sistem de franciza, Euromaster Esrom. Punctul de lucru Euromaster Esrom este specializat pentru a oferi servicii pentru turisme si va include pentru prima oara in oferta Euromaster Romania, servicii de mentenanta auto. Prin deschiderea noii sucursale in Bd. Pipera, nr. 1E, Euromaster va aduce expertiza sa in domeniul anvelopelor mai aproape de clientii din nordul Bucurestiului.

Prin dezvoltarea retelei in sistem de franciza, Euromaster va deschide mai multe puncte de lucru in apropierea clientilor, pentru a le oferi acestora serviciile de calitate la cel mai inalt standard pe care reteaua le ofera de peste 20 de ani in Europa. „Ne bucuram ca reteta de succes Euromaster se dezvolta si in Romania iar prin sistemul de franciza ne dorim sa venim in intampinarea cat mai multor clienti prin servicii diversificate la cele mai inalte standarde de calitate. Vrem ca in final, cat mai multi romani sa beneficieze de expertiza noastra in domeniul anvelopelor si sa aducem cat mai multe retele autohtone la nivel european.”, a declarat George Lopanov, director general Euromaster Romania.

Punctele de lucru in sistem de franciza beneficiaza de aceleasi instrumente, aceleasi metode de vanzare si de lucru ca cele ale retelei Euromaster Esrom la nivel european, dar si de notorietatea si cunostintele retelei. In plus, punctul de lucru in sistem de franciza Euromaster are acces si la multiplele actiuni promotionale si initiative lansate de retea, iar in functie de zona geografica si specificul activitatii, acesta poate profita de contractele clientilor nationali si internationali ai retelei.

Reteaua Euromaster a fost infiintata in 1992 si este parte a Grupului Michelin. In 2007 a fost lansat la nivel european Programul de Parteneriat Michelin: o abordare orientata catre dezvoltarea profesionalismului specialistilor in anvelope. In 2008, Michelin a mandatat Euromaster sa dezvolte un concept inovator de program de parteneriat: franciza Euromaster.

Reteaua Euromaster din Romania detine 15 puncte de lucru la nivel national, din care unul in regim de franciza. Reteaua este specializata in distributia si intretinerea anvelopelor destinate vehiculelor grele si vehiculelor usoare si, odata cu deschiderea primului punct de lucru in sistem de franciza, Euromaster ofera clientilor sai servicii de mentenanta auto precum: geometrie, revizii, intretinere si montaj consumabile, inspectii tehnice periodice.

Distribuie acest articol!