Dacia Lodgy soseste in Romania
06.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Cel mai nou model al gamei Dacia se pregateste sa-si faca aparitia pe soselele din Romania. Lodgy va sosi in toata reteaua comerciala Dacia cu ocazia operatiunii speciale de lansare care se va desfasura in perioada 7-10 iunie 2012. Timp de patru zile, toti cei care vor vizita  showroom-urile Dacia vor avea ocazia de a descoperi si testa calitatile noului model de familie.

In plus, vizitatorii vor putea participa la concursul Gaseste placuta castigatoare, in urma caruia pot fi castigate trei masini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300.000 de pliante care contin placute de inmatriculare, acestea putand fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia. Pentru a castiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, participantii trebuie sa verifice placuta de inmatriculare in zona special amenajata in cadrul fiecarui showroom. Mai mult decat atat, prin participarea la tombola Portret de familie, vizitatorii pot castiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy.

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil in Romania incepand de la pretul de 9.500 de euro, cu TVA. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance si Laureate si patru motorizari: doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor TCe de 1,2 litri si 115 CP si doua motoare diesel de 90 CP si 110 CP.

Modelul a fost lansat oficial pentru presa romana miercuri, 6 iunie, in cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video in direct, in cinci mari orase din tara – Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj si Timisoara.

„Cu Lodgy, Dacia propune clientilor un vehicul de familie cu un spatiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de pret si care pastreaza atuurile de robustete si fiabilitate care au dus la succesul marcii noastre. Ne asteptam ca Lodgy sa devina un nou model de referinta in segmentul masinilor de familie”, a declarat Thomas Dubruel, director comercial Dacia.

Pana in prezent, in Romania aproape 200 de clienti au comandat deja masina inainte chiar de a avea ocazia sa o vada in showroom.

Distribuie acest articol!