Renault Clio - in curand, a patra generatie!
13.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Una dintre cele mai asteptate noutati ale industriei auto franceze, in acest an, este cea de-a patra generatie Clio, care isi va face debutul mondial la Salonul de la Paris. Prezentarea oficiala este preconizata chiar mai repede, presa franceza fiind de parere ca este doar o chestiune de saptamani pana cand vor fi difuzate primele informatii oficiale referitoare la noul Clio.

Surpriza ultimelor zile este, insa, imaginea alaturata, care si-a facut aparitia pe internet, pe pagina autoblog.nl. Daca intr-adevar este o fotografie cu viitorul Clio, acesta va avea o linie generala complet noua.

Oarecum surprinzator, Clio 4 nu va mai fi disponibil in varianta cu trei usi. Renault pare sa fi adoptat aceeasi "strategie decalata" ca in cazul Citroen C3/DS3. Astfel, va lucra la o versiune in 3 usi care se vrea un model diferit, continuator al emblematicului Renault 5. In fine, se zvoneste ca viitorul Clio va dispune de un amplu program de personalizare, iar printre motorizari va include si un nou agregat in 3 cilindri, de 0,9 litri.

Foto: autoblog.nl

Distribuie acest articol!