Citroen C5: evolutii de stil si tehnologii noi
03.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Citroen C5 evolueaza pentru a raspunde codurilor si ambitiilor actuale ale marcii.  Modernitatea si eleganta sunt cuvintele de ordine ale acestor evolutii care consolideaza personalitatea acestui model, Citroen C5 conservandu-si in acelasi timp atuurile care i-au asigurat succesul. De la lansarea sa din 2008, Citroen C5, disponibil in versiunea berlina si tourer, s-a comercializat in peste 400.000 de exemplare. Pentru a-si consolida acest succes comercial, Citroen C5 facelift beneficiaza acum de evolutii stilistice si tehnologice pentru si mai multa personalitate.

Modelul integreaza noua imagine a marcii, prin modificarea partii frontale care devine mai rotunjita, pentru si mai multa expresivitate. Noul C5 beneficiaza de un nou model de jante din aliaj de 17 inch, denumite Egee si propuse in standard in functie de nivelul de echipare, precum si de o noua culoare de caroserie, brun Guaranja. La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, Citroen C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri.

Pentru a facilita calatoriile, Citroen C5 va fi echipat cu un nou sistem de navigatie –  eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. Citroen C5 Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier, care simplifica aceste manevre.

Citroen C5 propune in continuare tehnologiile inovatoare care l-au consacrat, precum Citroen eTouch sau suspensia Hydractive III+, exclusivitate mondiala a marcii, pentru sporirea confortului si sigurantei tuturor pasagerilor.

Distribuie acest articol!