GPS-urile Smailo, pregatite de vacanta
18.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, anunta lansarea editiei de vara 2012 a modelelor Travel si Mondo din gama Smailo HDx, cu un aspect nou, stilizat si cu functii pregatite pentru a face fata oricaror provocari din trafic.

Gama Smailo HDx asigura o experienta de navigatie imbatabila, cu cele mai noi harti pentru 44 de tari din Europa si software-ul de navigatie Mireo Don’t Panic care permite calcularea traseului in cateva secunde indiferent de lungimea rutei sau a numarului de puncte intermediare. Sunt disponibile variante atat cu harta intregii Europe, cat si doar cu harta Romaniei. In plus, pe site-ul www.smailo.ro sunt oferite periodic actualizari gratuite ale hartilor si software-ului de navigatie, precum si baze de date cu puncte de interes suplimentare.

Modelul de 5 inch, Smailo HDx Travel, se adreseaza pasionatilor de calatorii cu masina, fie ca este vorba despre un concediu in Europa sau o deplasare in interes de serviciu in Romania. Navigatorul GPS este pregatit sa ofere indicatii in orice etapa a calatoriei.  Cautarea adreselor e mult mai usor de realizat datorita campului All-in-One care imita forma si functiile unui browser web. Orase, strazi, puncte de interes si coordonate GPS pot fi introduse in acelasi camp. Algoritmii inteligenti ai motorului de cautare sugereaza toate variantele existente, chiar daca s-au strecurat greseli in introducerea caracterelor.

Punctele de interes sunt la un click distanta. Pe ecran este afisata in permanenta distanta pana la cele mai apropiate benzinarii, centre comerciale, locuri de cazare, restaurante, banci. In plus, punctele de interes pot fi organizate in 3 categorii personalizate, pentru a fi accesate oricand cu usurinta.

Smailo HDx Mondo ofera navigatie pe un ecran generos de 7 inch si rezolutie imbunatatita de 800×480 pixeli. Navigatorul GPS poate fi transformat cu usurinta intr-un mini-cinematograf. Memoria de 4 GB permite stocarea de fisiere audio, video, eBookuri, astfel incat atat calatoria cat si pauzele in trafic pot deveni o experienta placuta si relaxanta. Dispozitivul este echipat cu tehnologia Bluetooth, permitand preluarea apelurilor telefonice direct de pe telefonul mobil si sporind siguranta la volan.

Pretul recomandat de vanzare este de 649 lei (TVA inclus) pentru modelul Smailo HDx Travel si de 849 lei (TVA inclus) pentru modelul de 7 inch, Smailo HDx Mondo.

Smailo este un brand al AROBS Transilvania Software si a fost lansat in aprilie 2008 ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate navigatiei GPS, dar si din dorinta AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat. Smailo si-a pastrat atractivitatea in randul consumatorilor, rezultatele primului trimestru al anului 2012 pozitionandu-l ca cel mai bine vandut brand de sisteme de navigatie GPS. 

Sistemele de navigatie Smailo HD si Smailo HDX se gasesc in lanturile de electronice si electrocasnice Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, in supermarketurile Metro, Real, Selgros,  hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Cora, la dealerii GSM Germanos, Orange dar si la magazinele online Cel.ro, E-mag, PC Garage, PC Fun sau alti parteneri locali.

Distribuie acest articol!