Hella isi dubleaza capacitatea de productie la Timisoara
27.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Hella Group, unul dintre cei mai mari furnizori ai industriei auto la nivel mondial, specializat pe iluminat si  electronica, isi extinde fabrica de componente electronice din Timisoara. In urma investitiei, care se ridica la 55 de milioane de euro, capacitatile locale de productie vor fi dublate.

Hella Romania produce la Timisoara o serie de elemente si componente electronice. "Fabrica a demonstrat o performanta excelenta si a dobandit un rol-cheie in strategia de dezvoltare a intregului grup Hella, pe termen lung. Astfel, suntem mandri ca putem contribui la reputatia orasului Timisoara, ca centru de inalta tehnologie in industria auto", a declarat directorul general Hella Romania, Gelu Murariu.

Grupul Hella si-a inaugurat prezenta in Romania in anul 2005. In prezent, compania are peste 1.250 de angajati in 5 locatii, la Timisoara, Arad, Lugoj si Craiova. Cu accent pe productia si dezvoltarea de module de control si componente electronice, filiala romaneasca estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 170 de milioane de euro pentru exercitiul fiscal 2012-2013, cifra ce va fi dublata in urmatorii ani.

Distribuie acest articol!