Honda CR-V, a patra generatie
23.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dupa debutul mondial din noiembrie anul trecut, de la Los Angeles, si cel european din martie anul acesta, de la Geneva, a patra generatie Honda CR-V va ajunge la dealerii de pe batranul continent pana la finele acestui an. Mai exact, comercializarea va incepe in noiembrie, dupa ce noutatea va bifa si Salonul de la Paris.

Noua versiune a binecunoscutului crossover japonez este mai scurta (cu 5 mm) si mai joasa (cu 30 mm) decat generatia precedenta. Din fata se distinge prin calandrul in V cu trei linii cromate, in timp ce spatele este destul de asemanator cu cel de la Volvo XC60.

Noul CR-V se remarca prin spatele masiv, detaliu confirmat de cresterea volumului portbagajului cu 148 litri, pana la 589 litri (1.648 litri cu bancheta spate rabatata). Sunt printre cele mai mari cifre din categoria SUV-urilor compacte!

Honda ofera doua versiuni de motorizare pentru acest model. Cea pe benzina este 2.0 i-VTEC de 155 CP si 192 Nm. Varianta diesel 2.2 i-DTEC are, la randul ei, 150 CP si 350 Nm. O versiune economica, propusa pentru motorizarea 2.0 i-VTEC, este prevazuta cu transmisie pe o singura punte.

Distribuie acest articol!