Noul sedan Kia Forte, primele imagini
30.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Kia a dat publicitatii imaginile alaturate, cu noul sedan Forte (cunoscut pe unele piete sub numele de Cerato sau K3). O frumoasa surpriza aceasta noua generatie, care dispune de o caroserie noua, eleganta, atractiva. Noul sedan Forte este mai lung, mai jos si ma lat decat actualul model. In plus, si ampatamentul a fost marit, ceea ce are efecte benefice asupra spatiului interior.

Nu este doar un nou look! Noua generatie Kia Forte va dispune si de o serie de noutati tehnice, incepand cu noua structura a sasiului si pana la luminile cu LED. Linia de propulsoare, revizuita si ea, va propune motorizari dintre cele mai eficiente. Coreenii nu intra insa, pentru moment, in detalii.

Desi nu se comercializeaza in Europa, Cerato este modelul campion al vanzarilor la Kia, cu nu mai putin de 445.000 de unitati livrate la nivel mondial, anul trecut. Interesant este ca nici aceasta noua generatie nu este prevazuta sa fie comercializata pe batranul continent. Noul sedan compact de la Kia isi va face debutul la vanzari, pe majoritatea pietelor internationale, in primul trimestru al anului viitor.

Distribuie acest articol!