BMW Zagato Roadster, la Pebble Beach
20.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

BMW si-a facut un (bun) obicei din a prezenta modele de exceptie, cu ocazia unor celebre concursuri de eleganta auto. Mai nou, alaturi de constructorul bavarez se afla un nume mare din lumea designului auto – Zagato.

Asa se face ca dupa BMW Zagato Coupe, prezentat cu cateva luni in urma, la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, este randul dezvaluirii unei noi creatii, rod al colaborarii celor doi. Pentru 2012 Pebble Beach Concours d’Elegance a fost pregatit BMW Zagato Roadster, bazat, la fel ca si coupe-ul, pe modelul de serie Z4.

Evident, noua versiune preia linia generala de la coupe, iar transformarea in roadster nu pare sa fi luat prea mult timp. Practic, diferentele sunt minime si se regasesc cu precadere in partea din spate. La interior, personalizarea este dominata de pielea in doua culori, negru cu maro.

Nu au fost furnizate informatii tehnice, insa este de asteptat ca sub capota sa se afle un biturbo cu 6 cilindri in linie, prezent in gama BMW. In fine, nici BMW si nici Zagato n-au amintit nimic despre sansele ca aceasta colaborare sa fie transpusa in productie.

Distribuie acest articol!