Honda Accord facelift
10.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

Honda tocmai a realizat o dubla prezentare, prin publicarea unui prim set de imagini cu noul Accord facelift – sedan si coupe. Este a noua generatie a binecunoscutului model japonez, aceasta fiind versiunea finala a conceptului prezentat la ultima editie a Salonului de la Detroit.

Deocamdata vorbim doar de versiunea destinata pietei americane, care urmeaza sa ajunga la dealeri in cursul toamnei. Referitor la noul Accord “european”, deocamdata nu se stie nici daca si nici cand isi va face aparitia o varianta similara destinata batranului continent.

Vizual, in comparatie cu generatia precedenta, modificarile sunt minore. La partea frontala, diferentierea dintre sedan si coupe se face prin intermediul celor doua linii orizontale cromate de la calandru, care apar doar la sedan.

Honda anunta plusuri la capitolul confort, la spatiul destinat pasagerilor si la volumul portbagajului. In ciuda acestor cresteri, dimensiunile exterioare au scazut usor, contribuind astfel la imbunatatirea comportamentului sportiv. Din pacate, pentru moment nu au fost date publicitatii si imagini cu interiorul masinii.

Distribuie acest articol!