Trei exemplare Rolls-Royce, in cinstea Jocurilor Olimpice
13.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

Cei care au urmarit ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, de duminica seara, au putut observa trei limuzine Rolls-Royce care au avut momentul lor in cadrul programului artistic. Este vorba de trei exemplare Phantom Series II Drophead Coupe vopsite in alb, care au dezvaluit, prin plierea capotelor, trei vedete din showbiz, momentul fiind denumit “A Symphony of British Music”.

Conduse in incinta Stadionului Olimpic de catre angajati ai fabricii special antrenati pentru acest moment, limuzinele sunt exemplare speciale, constructorul britanic profitand astfel de ocazie pentru a lansa trei exceptionale piese de colectie.

Pentru prima oara in istoria de 108 ani a companiei, logo-ul cu dublu R de pe calandru a fost inlocuit cu o sigla ce face trimitere la Olimpiada, purtand inscriptia “London 2012”. Aceasta personalizare se regaseste in alte cateva locuri de pe masini, inclusiv pe volan, iar o placuta speciala atesta faptul ca respectivul exemplar este “unul dintre cele trei” special create de Rolls-Royce in onoarea Jocurilor Olimpice – Londra 2012.

Distribuie acest articol!