Citroen DS3 Cabrio
02.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris editia 2012, Citroen continua povestea liniei DS prin prezentarea unui nou capitol, DS3 Cabrio. Arhitectura sa inteligenta, eliberata de constrangerile cabrioletelor traditionale, le permite ocupantilor sai sa profite si de cea mai slaba raza de soare. DS3 Cabrio este placere absoluta in orice moment.

Modelul DS3, lansat acum doi ani, s-a dovedit a fi un succes incontestabil, cu aproape 180.000 de unitati vandute. Oferind posibilitati multiple de personalizare prin colectiile de teme de plafon si versiunile speciale Racing, Ultra Prestige si Just Mat, DS3 a jucat un rol major in succesul si faima gamei DS, vanzarile liniei DS  depasind deja 240.000 de unitati.

DS3 Cabrio este, in primul rand, un adevarat DS3, detinand toate atuurile modelului care-i sta la origine, precum designul indraznet, rafinament pana la ultimul detaliu si placerea la volan.

Citroen a ales o solutie tehnica moderna pentru a sublinia caracterul unic al modelului si pentru a retine toate senzatiile rutiere oferite de modelul original. Contribuind la efortul de personalizare, sunt disponibile trei variante de soft top: negru, albastru Infini si DS Monogramme. DS3 cabrio mosteneste si nivelul de sofisticare al liniei DS, cu o semnatura luminoasa 3D inovatoare si un sistem original de deschidere a portbagajului.

DS3 Cabrio aduce o schimbare in segmentul cabrio prin 3 atribute unice: plafonul retractabil electric pana la viteza de 120 km/ora, 5 locuri reale oferite si cel mai mare portbagaj din segment. DS3 Cabrio, produs la uzina Poissy din Franta, va fi lansat la inceputul lui 2013.

DS3 Cabrio mosteneste personalitatea puternica a modelului hatchback. Cu 3,95 m lungime, 1,71 m latime si 1,46 m inaltime, acesta mentine dimensiunile compacte ale modelului de origine, denotand agilitate si energie. Modelul cabrio pastreaza atributele care au consacrat modelul DS3 in termeni de stil: o gama larga de personalizari, plafonul „plutitor”, aripa de rechin care revigoreaza talia masinii, prizele laterale care subliniaza luminile de zi cu LED si care sculpteaza „fata” masinii.

Distribuie acest articol!