Dacia Dokker si Dokker Van, in Romania
19.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dokker si Dokker Van sosesc in aceasta saptamana in showroom-urile din Romania. Cele mai noi modele ale gamei Dacia vor fi vedetele unei operatiuni speciale de lansare, intitulata Zilele Dokker, care se va derula in perioada 20-28 septembrie. Clientii vor avea astfel ocazia de a descoperi si de a testa cele doua vehicule care vin sa completeze familia de modele Dacia.

Destinat unei utilizari mixte (atat in scop personal, cat si in scop profesional), Dacia Dokker este propus cu patru versiuni de motorizare: doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor TCe de 1,2 litri si 115 CP si doua motoare diesel de 75 CP si 90 CP.

Modelul dispune de trei nivele de echipare – Basic, Ambiance si Laureate. Preturile variaza intre 9.000 de euro (cu TVA) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzina 1.6 MPI de 85 CP si 13.600 de euro (cu TVA) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

Dokker Van beneficiaza de doua nivele de echipare, Basic si Ambiance, si dispune de aceleasi motorizari ca in cazul modelului Dokker. Cu preturi cuprinse intre 8.700 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic si 11.500 de euro in cazul versiunii Ambiance cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezinta o oferta imbatabila pentru clientii aflati in cautarea unei utilitare robuste si cu o foarte buna capacitate de incarcare.

Cele doua modele pot fi comandate in reteaua autorizata Dacia incepand de miercuri, 19 septembrie 2012.

Distribuie acest articol!