Noua decapotabila Opel se va numi Cascada
05.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Acum este oficial: noul model decapotabil de la Opel se numeste Cascada. Ati ghicit, vorbim de versiunea cabrio a compactei Astra. Inspirat de caderea de apa, numele se termina cu a-ul specific modelelor Opel. Acesta transmite, de asemenea, ritm, eleganta dinamica si fluida, frumusete, prospetime si placerea pura de a conduce cu acoperisul coborat.

Noul model Opel Cascada, puternic si sculptural, are un aspect elegant si stilat, datorita proportiilor armonios echilibrate si siluetei sale alungite. Acoperisul textil de inalta calitate subliniaza eleganta si rafinamentul autovehiculului. Segmentul tinta il reprezinta clientii cu gusturi rafinate si asteptari ridicate. Acestia sunt persoane care iubesc sa conduca in aer liber, cu acoperisul coborat.

Avand o caroserie eleganta, cu o lungime de 4,70 m, noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel este un concurent veritabil in segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. In acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice si prestigioase din anii cincizeci si saizeci, precum Kapitan si Rekord, decat de decapotabilele compacte din ultimele doua decenii.

Maiestria executiei, specifica noului Opel Cascada, este accentuata de numeroasele dotari si tehnologii premium. Prin simpla atingere a unui buton, acoperisul din material textil de inalta calitate poate fi pliat rapid si lin, la viteze de deplasare de pana la 50 km/ora.

Cascada este deja al treilea model nou lansat in acest an de Opel, dupa Mokka si ADAM. Aceasta dovedeste faptul ca marca isi dezvolta in continuare portofoliul de produse, patrunzand pe trei segmente noi in interval de doar cateva luni, cu un SUV (vehicul sport-utilitar) subcompact, un autovehicul modern de oras, de dimensiuni mici, si o decapotabila eleganta de dimensiuni medii.

Noul Opel Cascada va fi pus in vanzare la inceputul anului 2013. Contrar speculatiilor larg raspandite, nu va fi prezentat in cadrul Mondial de l´Automobile de la Paris: Paris este locul unde va avea loc premiera internationala a noului model Opel ADAM.

Distribuie acest articol!