Vettel, in noul videoclip al starului R&B Melanie Fiona
03.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Sebastian Vettel, pilotul Red Bull Racing, a acceptat provocarea de a aparea in noul videoclip al vedetei R&B, Melanie Fiona. Dublul campion mondial din Formula 1 este actorul principal, alaturi de Melanie Fiona, dubla castigatoare a premiului Grammy si protejata lui Jay-Z, in videoclipul Watch Me Work de pe albumul The MF Life, lansat de Universal Records.

„A fost o experienta frumoasa sa filmez pentru un videoclip si, cu siguranta, complet diferita de ceea ce fac eu in mod obisnuit”, a spus Sebastian Vettel. „Muzica este, fara indoiala, o sursa de inspiratie pentru multi si sunt foarte mandru ca am facut parte din acest proiect. Cred ca versurile se potrivesc cu ceea ce putem face cu totii, daca nu dorim cu adevarat.”

In videoclip, a carui actiune se desfasoara in centrul orasului New York, Sebastian Vettel joaca rolul unui James Dean modern care cauta o locatie underground pentru ca Fiona si trupa ei sa sustina un concert. Sebastian Vettel conduce un Infiniti G37 cabrio pana la un depozit urias, unde apoi se ocupa ca sistemele de lumini si sonorizare sa functioneze perfect. In final, multumit de munca sa, Sebastian Vettel pleaca de la locul actiunii si se indreapta spre Manhattan la volanul masinii sale.

Acest videoclip este cel mai nou proiect din seria Infiniti Inspired Performers, unde pilotii Red Bull Racing, Sebastian Vettel si Mark Webber, colaboreaza cu performeri de top din discipline diferite. Videoclipul a fost filmat in New Jersey, in luna iunie, atunci cand Sebastian Vettel a pilotat si pe versiunea propusa a circuitului pe care se va organiza o cursa in 2013. Pilotul Red Bull Racing a invitat-o alaturi de el pe Melanie Fiona cand a facut recunoasterea circuitului. „Nu ai foarte des ocazia sa mergi in dreapta unui campion mondial din Formula 1 si cand a aparut oportunitatea ca Sebastian sa conduca o masina in videocplipul meu am acceptat imediat”, a spus si Melanie Fiona. „Acesta este unul din cantecele mele preferate si pe care astept de mult sa-l lansez, iar faptul ca am reusit sa-l implicam si pe Sebastian Vettel este extraordinar”.

Pentru Melanie Fiona, aceasta este pentru prima oara cand intr-unul din videoclipurile sale apare un sportiv. Fiona a mai colaborat pana acum cu Jay-Z, a scris cantece impreuna cu Rihanna si a fost in turneu, printre altii, cu Kanye West.

Distribuie acest articol!