Noul Renault Clio, lansat oficial in Romania
18.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Incepand din 18 octombrie 2012, in judetul Timis, prin concesionarul Auto Europa, Clio 4, modelul care exprima cel mai bine reinnoirea designului Renault, este lansat si pe piata locala. Noul model va fi disponibil incepand de pe 18 octombrie in toata reteaua Renault din Romania, cu pret de pornire de 10.200 euro cu TVA.

Romania este una dintre primele tari din Europa in care noul model, prezentat in premiera la Salonul Auto de la Paris 2012, este disponibil pentru cumparare. Capitalizand atuurile intrinseci ale lui Clio – o masina extrem de versatila in viata de zi cu zi – Renault lanseaza noua generatie, Clio 4, ce aduce in prim plan puterea de seductie si pasiunea. Promisiunea de inovatie continua exprimata de semnatura de brand Renault, „Drive the change”, este reflectata foarte puternic de noul Clio. Astfel, Renault Clio 4 deschide un nou capitol in materie de design, marcat de influenta lui Laurens van den Acker. Inspirat de prototipul DeZir, designul noului Clio se remarca prin forma fluida si liniile curbe, care emana caldura si senzualitate.

Thomas Dubruel, director general Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Clio este un model iconic pentru Renault si suntem foarte mandri ca cea mai recenta versiune a sa imbina designul inovator cu o gama de dotari fara precedent pentru segmentul din care face parte. Ne aflam intr-un moment istoric: Clio 4 marcheaza inceputul unei noi ere pentru Renault, mai ales din punct de vedere al designului. Ne bucuram ca am reusit sa facem lansarea noului Clio in Romania in acelasi timp cu cele mai importante tari din Europa”.

Modelul performeaza la capitolul siguranta activa si pasiva, obtinand 5 stele la crash testele Euro NCAP, in conditiile in care criteriile de evaluare au devenit mai stricte decat in anii precedenti. Proiectat cu rigurozitate, Noul Clio este fabricat la cele mai exigente standarde de calitate Renault.

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizari: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel).

Printre echipamentele standard regasim airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta), tempomat-limitator de viteza (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces si demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric.

Preturile de lista pornesc de la 10.200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique 1,2 16V 75 CP si ajung pana la 14.500 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.

Fisiere atasate

Renault_Clio_4_fisa_pret_produs_2012

Distribuie acest articol!