Renault DCross Concept - Duster in haine de gala
24.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat in tinuta de gala, asa cum ii sta bine unui showcar, acest Duster, dezvaluit zilele acestea, in cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo, a aprins rapid imaginatia multora. Se numeste DCross Concept, poarta sigla Renault (sub care se comercializeaza toate modelele Dacia in Brazilia) si este un SUV urban, categorie de automobile aflata in plin avant peste tot in lume.

Este lesne de inteles scopul acesui concept, acela de a atrage atentia cat mai multor potentiali clienti de pe piata braziliana. Totusi, speculatiile privind o versiune facelift n-au intarziat sa apara. Sunt alimentate de numeroasele detalii exterioare care si-au gasit noi interpretari stilistice, in special calandrul si elementele de protectie supradimensionate, pentru a inspira robustete. Combinatia de aluminiu cu verde deschis accentueaza impresia de prospetime si contraseaza interesant cu partea din spate, pastrata intr-o tenta mai inchisa, de gri metalizat.

Dincolo de speculatii, asteptatul facelift de la Duster s-ar putea inspira din plin de la acest concept lationo-american. Mai trebuie spus ca DCross este creatia colectivului de designeri de la studioul Renault Brazilia, din Sao Paulo.

Distribuie acest articol!