Volkswagen va extinde gama SUV
21.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Zvonurile referitoare la extinderea familiei de modele SUV si crossover de la Volkswagen au fost confirmate recent, de catre un oficial al companiei. Intr-un interviu acrodat publicatiei Autonews, purtatorul de cuvant Peter Thul a dat amanunte referitoare la noutatile preconizate.

Noutatile se vor plasa in gama avand drept referinta SUV-ul compact Tiguan. Unul dintre noile SUV-uri va fi mai mic decat Tiguan, cu alura de crossover urban, gen Nissan Juke, in timp ce al doilea va fi mai mare. Gandit in principal pentru pentru piata nord-americana, acesta din urma va avea 7 locuri, urmand sa devina o alternativa la popularele minivan-uri americane.

Gala de SUV-uri Volkswagen este formata in prezent din doar doua modele, compactul Tiguan si modelul de dimensiuni medii Touareg. Insa diriguitorii gigantului german sunt convinsi ca cererea pentru SUV-uri va inregistra o crestere accentuata in viitori ani, in special in SUA. Clientii americani vor cauta tot mai mult modele eficiente din perspectiva consumului si cu o functionalitate superioara fata de cea a modelelor clasice.

Distribuie acest articol!