Calendarul Pirelli 2013
28.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

Primele 6 imagini din editia 2013 a celebrului Calendar Pirelli au fost date publicitatii. Le gasiti in galeria foto de mai jos, colectia de imagini fiind insa deschisa de 3 fotografii surprinse in timpul sesiunilor foto pentru acest calendar (“Making of”).

Editia 2013 poarta semnatura artistului fotograf Steeve McCurry, un nume mare al fotografiei mondiale, celebru in primul rand datorita portretului devenit legendar, “Afgana cu ochi verzi”. Ajuns la a 40-a editie, Calendarul Pirelli a fost realizat anul acesta in Brazilia, la Rio de Janeiro, si este supranumit simplu, “The Cal”.

Deocamdata au fost date publicitatii doar 6 din totalul de 34 de imagini care compun celebrul calendar. Interesant este faptul ca, pe langa modelele profesioniste, pentru calendar au pozat si diverse persoane care lucreaza in domeniul caritabil, in cadrul unui ONG.

Calendarul Pirelli este compus, asadar, din 34 de imagini color, dintre care 23 sunt portrete ale unor actrite sau top-modele, 9 sunt instantanee din viata cotidiana, iar doua sunt imagini cu graffiti si fresce murale. Si evident, poarta o puternica amprenta sud-americana.

Distribuie acest articol!