Gama C de la Citroen - mai simpla, mai sobra
26.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce, decenii la rand, ne-a obisnuit cu modele si solutii tehnice inedite, Citroen vrea o separare cat mai clara intre cele doua game ale sale. Astfel, gama clasica, formata din modelele „obisnuite”, cele cu litera C in denumire, se va diferentia net de gama superioara, cea a modelelor DS. Informatia a fost data de noul responsabil cu gama de modele Citroen, Thomas d’Haussy, intr-un interviu acordat publicatiei La Tribune.

Simplitatea, spatiul si confortul vor fi atuurile viitoarelor modele din gama C. Acestea se vor regasi la viitorul „Citroen essentielle”, model care ar trebui sa reinvie spiritul celebrului 2CV. Productia lui ar trebui sa demareze la finele anului viitor sau cel tarziu in 2014. Noul model popular de la Citroen va fi primul din gama C repozitionata.

Cel mai sofisticat producator de automobile din Franta nu renunta, insa, la modelele de top! Noua orientare pentru gama C va lasa mult mai mult spatiu liber pentru „colectia” DS. Se stie, aici vor fi grupate automobilele premium, destinate clientilor care doresc sa-si afiseze succesul prin intermediul masinii pe care o conduc.

Distribuie acest articol!