Infiniti Red Bull Racing, din 2013
03.12.2012
        
Distribuie acest articol!   
Infiniti, marca de automobile premium din Japonia, si Red Bull Racing, tripla campioana mondiala de Formula 1, au anuntat o extindere cuprinzatoare a parteneriatului lor, inceput in martie 2011. Parteneriatul va implica, printre altele, schimbarea numelui echipei in Infiniti Red Bull Racing, precum si numirea Infiniti ca partener tehnic principal incepand cu sesonul 2013 al Formula 1. 
 
Johan de Nysschen, presedintele Infiniti, a comentat: "In timp ce primele noastre 24 de luni de colaborare au fost foarte benefice pentru ambele parti, aprofundarea relatiei noastre in contextul actual va aduce avantaje sporite atat pentru Infiniti, cat si pentru Red Bull Racing. In calitate de titulatura comuna, Infiniti Red Bull Racing va imbunatati chiar si mai mult expunerea la nivel mondial pentru ambele branduri, produse si tehnologii".
 
Directorul echipei Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat: "Red Bull Racing si Infiniti au colaborat pentru o serie de initiative inca de la inceputul relatiei, in martie 2011. In acest timp, Infiniti a demonstrat o pricepere tehnica semnificativa si am fost impresionat de profunzimea amplelor capacitati de inginerie ale companiei Nissan Motor. In termeni de marketing, Infiniti a marit implicarea lor cu Red Bull Racing Formula One si, intr-un mod foarte eficient, a devenit binecunoscut intr-un interval scurt de timp. Aceste doua atribute sunt ceea ce fac ca Infiniti sa reprezinte o titulatura si un partener tehnic ideal pentru Red Bull Racing".
 
 
Parteneriatul consolidat, incepand din 2013 si continuat, momentan, pana la finele sezonului din 2016, va cuprinde o serie de initiative tehnologice noi. Adrian Newey, seful echipei tehnice Red Bull Racing,  a salutat, de asemenea, extinderea acordului pe termen lung: "Formula 1 reprezinta zilnic o imensa provocare in materie de design si inginerie. Faptul ca avem un partener tehnic dedicat precum Infiniti ne ofera o platforma mai mare pentru a lucra impreuna la proiecte tehnice, cum ar fi sistemele de recuperare a energiei pentru sezonul 2014".

Distribuie acest articol!