Noile modele Dacia au defilat de 1 Decembrie
03.12.2012
        
Distribuie acest articol!   
In cadrul parteneriatului de durata dintre Dacia si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), s-a decis includerea unei flote de modele Dacia in cadrul paradei militare de 1 Decembrie. Astfel, 7 autospeciale ale marcii romanesti, printre care si noile modele Dacia Logan si Sandero lansate recent, au incheiat defilarea blocului de parada al MAI.  
 
6 dintre modelele Dacia au fost echipate si inscriptionate cu insemnele Politiei Romane pentru Ordine Publica, unul dintre cei mai importanti clienti de flote ai constructorului de la Mioveni. In cadrul coloanei de defilare a Politiei Romane au fost incluse un vehicul Dacia Logan, doua vehicule Dacia Sandero, doua modele Dacia Dokker si un vehicul Dacia Duster cu tractiune integrala. Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane a prezentat de asemenea in dispozitivul sau de parada un vehicul Dacia Logan, echipat si inscriptionat cu insemnele speciale ale acestei institutii.
 
 
Vehiculele Dacia si-au dovedit in timp eficienta pentru activitatea celor doua autoritati, ele fiind utilizate atat in cadrul patrularilor zilnice, cat si in cadrul operatiunilor de interventii. Accesibile si fiabile, modelele Dacia sunt usor de adaptat la cerintele specifice misiunilor Politiei si ale Jandarmeriei Romane.

Distribuie acest articol!