Dunlop, furnizor unic la prima cursa de 48 de ore
10.01.2013
        
Distribuie acest articol!   

Dunlop a fost selectat drept furnizor exclusiv de anvelope pentru cea mai lunga cursa din lume desfasurata pe circuit, competitia Maxi Endurance, care dureaza 48 de ore si va avea loc pentru prima oara la Navarra, Spania, in perioada 15-17 martie.

Fiecare competitor va alerga in cursa pe anvelope Dunlop, oficialii alegand aceasta marca drept furnizor pentru diversitatea de supercar-uri si modele din productia de serie care se vor alinia pe grila de start la acest eveniment maraton.

Mostenirea Dunlop in materie de performanta se bazeaza in special pe succesul din cursele de anduranta. Astfel, pe langa faptul ca este cel mai prolific producator de anvelope din cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans, Dunlop este furnizor oficial si pentru cursele de 24 de ore de la Silverstone si Barcelona.

Anvelopele de curse marca Dunlop sunt dezvoltate si fabricate la Centrul Motorsport al companiei, in Birmingham, Marea Britanie.  Pe langa calitatea de partener tehnic al multor producatori auto prestigiosi, precum AMG Customer Sports, Renault Sport si Volkswagen Racing, Dunlop produce de asemenea, in fiecare an, peste 200.000 de anvelope cu tehnologie ultra-performanta pentru Campionatele Mondiale de Motociclism Moto2 si Moto3, cursele Competitia Internationala GT si de Anduranta precum si pentru diverse campionate nationale, cum ar fi Campionatul Britanic de Turisme BTCC si Campionatul de Supercaruri din Olanda.

Distribuie acest articol!