Doua noutati Dacia, la Geneva
24.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Dacia se va prezenta luna viitoare, la Geneva, cu doua noutati asupra carora deocamdata pastreaza discretia. Constructorul roman, citat de presa auto franceza, a confirmat oficial aceste noutati, insa fara a furniza vreun detaliu, nici macar legat de identitatea lor.

Conform speculatiilor din presa auto internationala, noutatile Dacia de la Geneva 2013 ar putea fi versiunea facelift a SUV-ului Duster si noul break Logan MCV.

Varianta revizuita a crossover-ului low cost de la Dacia este oricum asteptata pentru anul acesta si, dupa toate probabilitatile, va aduce noutati la grila frontala si faruri, precum si un interior adus la zi. Fara sa creasca pretul, Dacia va oferi pe Duster facelift cateva echipamente noi, precum Media Nav, tempomat si senzori de parcare.

Duster este un succes global, pe care Renault trebuie sa-l pastreze la cote cat mai inalte. In cei trei ani scursi de la aparitia acestui model, s-au produs nu mai putin de 400.000 de unitati! In Franta, Duster ocupa locul 12 in topul celor mai vandute modele, imediat in spatele modelului Volkswagen Golf, un model de referinta pe piata europeana.

Despre noul Logan MCV se zvoneste ca va adopta noul aspect frontal al marcii, lansat in toamna anului trecut, pe a doua generatie Logan si Sandero. S-ar putea sa existe si o versiune cu 7 locuri, astfel ca va fi intereant de vazut cum se va diferentia acest model fata de noul MPV Dacia Lodgy.

Distribuie acest articol!