Elicopter prabusit in timpul filmarilor Top Gear
11.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Incidentul a avut loc recent, in timpul filmarilor pentru o noua serie a celebrei emisiuni marca BBC, Top Gear. Cunoscuta pentru scenariile sale insolite, emisiunea prevedea, de aceasta data, o intrecere intre o supersportiva si un elicopter militar.

Filmat pentru Top Gear editia sud-coreeana, acest episod a pus fata in fata un bolid Corvette ZR1 cu motor V8 de 6,2 litri cu compresor, de 647 CP, si un elicopter de asalt Bell AH-1S Cobra de 1.800 CP. La prima vedere, o lupta inegala, cu un imens avantaj de partea aparatului de zbor! Si totusi, finalul a fost unul cu totul neasteptat…

Elicopterul pur si simplu s-a prabusit, la capatul duelului! Greu de crezut, dar din fericire accidentul nu s-a soldat cu urmari grave. Ca prin minune, nimeni nu a fost ranit! Cat despre minunatia de Bell AH-1S Cobra, dupa cum puteti vedea din filmul de mai jos, din el s-a cam ales praful! O paguba de circa 11,3 milioane de dolari, daca ar fi sa ne luam dupa pretul avansat de Wikipedia pentru un astfel de aparat de zbor.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!