Honda la Geneva 2013: conceptele Civic wagon si NSX
14.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Honda a confirmat gama de modele pe care le va expune la apropiatul Salon Auto de la Geneva 2013, prezentand doua noi concepte si modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC.

Unul dintre cele doua concepte va fi asteptatul Civic wagon. Este prototipul care prezinta directia designului exterior pentru modelul de serie derivat din noua generatie Civic hatchback. Noul break va avea rolul de a consolida pozitia gamei Civic pe piata compactelor.

O alta noutate asteptata cu mult interes la Geneva va fi evolutia conceptului NSX. Noul prototip, prezentat in premiera in Europa, sugereaza o potentiala directie pentru designul interior al viitoarei generatii NSX. Designul exterior ramane fidel stilului sugerat prin primul concept, caracterizat printr-o inaltime totala redusa, ce scoate in evidenta latimea masinii. Proportiile ce exprima calitatile dinamice sunt evidentiate de suprafete simple, curate si moderne, dar si de detalii agresive, ce comunica atitudinea de supercar si sentimentul indus de un produs high-tech.

In fine, o alta noutate consta in disponibilitatea modelului CR-V, alaturi de Civic, cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tractiune fata si transmisie manuala si va oferi un echilibru exceptional intre performanta si consum. Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai usor din clasa sa si confera noului CR-V propulsia necesara, manevrabilitate si costuri reduse de exploatare datorita consumului redus. Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil incepand din toamna acestui an.

Distribuie acest articol!