Peugeot 308 si Citroen C4 Picasso 2, dezvaluite
05.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Doua dintre cele mai asteptate modele din Hexagon sunt dezvaluite, zilele acestea, in revista franceza Auto Plus: noul Peugeot 308 si a doua generatie a minivanului Citroen C4 Picasso. Sunt doua dintre vedetele ce urmeaza sa fie lansate anul acesta, la Salonul de la Geneva, din martie, si cel de la Frankfurt, din septembrie. Pentru prima oara sunt prezentate imagini cu cele doua modele fara camuflaj.

In privinta compactei Peugeot 308, stilul acesteia este schimbat radical, in conformitate cu noul design Peugeot. Este raspunsul grupului PSA (Peugeot Citroen) la noul VW Golf VII si va fi construit pe noua platforma a grupului francez, denumita EMP2. Lansarea pe piata este programata pentru octombrie 2013, imediat dupa premiera de la Frankfurt.

In privinta noului Citroen C4 Picasso, aparitia sa este asteptata in aceasta primavara. Lansarea se va produce simultan cu cea a noii versiuni facelift a rivalului de la Renault, Scenic. Din imaginea publicata de Auto Plus, retine atentia amplasarea oarecum neasteptata a grupurilor optice anterioare, inclusiv a luminilor de zi cu LED. Totusi, nu ar trebui sa ne surprinda, avand in vedere inclinatia permanenta a celor de la Citroen catre insolit!

Distribuie acest articol!