Salonul Auto Moto Bucuresti 2013, in Piata Constitutiei
28.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

In perioada 3-7 aprilie a.c, Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui din nou Salonul Auto Moto (SAM). Timp de 5 zile, la SAM Bucuresti, pe o suprafata de peste 9.000 mp isi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companiile de leasing, asigurari si firmele specializate in inchirieri auto.

Ofertele de primavara adresate clientilor din piata auto-moto se vor regasi aici, adunate intr-un singur loc in spatiul din Piata Constitutiei. O parte a noutatilor lansate la Geneva vor fi prezentate si vizitatorilor  Salonului Auto Moto Bucuresti.

La editia trecuta, standurile expozantilor au fost vizitate de circa 30.000 de persoane.

Cu experienta acumulata, organizatorii promit sa ridice stacheta calitatii serviciilor oferite expozantilor si vizitatorilor la Salonul Auto Moto din Bucuresti. Acesta va fi un eveniment memorabil, un show exploziv, un prilej de a combina atractivitatea ofertelor si noutatilor pe piata auto-moto, cu momentele de relaxare prin concertele si spectacolele ce se vor derula pe toata durata evenimentului.  Totul, intr-un spatiu rafinat, confortabil si elegant.

Distribuie acest articol!